Sidor

18 juni 2012

I sommarformen

Ja även om jag aldrig tränat så seriöst och fokuserat som de senaste två månaderna så är det så här jag känner mig vissa dagar. Kroppen får vad den tål och som vanligt uppför jag mig som att dygnet består av 32 timmar. Snart är det semester. Då är ovan position min. Ja förutom träning då. Och grillning. På semestern byter jag ut PT´n Joe mot PT´n Philip. Philip har utlovat B.R.A.K. En gammal term från hans militäriska dagar. Bröst Rygg Armar Knän. Jag får visst inte göra armhävningar på knä då. Det är nog mesigt. Jag är allt annat än mesig.

Har då inte det här nya varit det minsta jobbigt kanske någon undrar? Jo ibland. Ibland har jag tyckt att det varit skittråkigt att åka till gymmet. Att dra i grejer, lyfta andra grejer... Men då har Joe överraskat med något nytt. Sist blev det boxning. Gick så tufft till att jag fick brännmärke på knogen. Lite blod får man räkna med. Ställföreträdande motivation har varit kostnad. Jag betalar Joe per timme och avbokar jag inte 24 timmar så går timmen och pengarna upp i rök. Snålheten får mig alltid dit. Fake it untill you make it!
Jag har givetvis ändrat, eller skärpt upp kosten. Frukost, lunch och middag är enkelt. Det är de två mellanmålen som är utmaningen. Men lyssnade till min vän Mia Olsson på LevDittLiv och därefter följer det alltid med kokta ägg i väskan. Dessutom blir det Keso eller kesella med hallon och kanel. Köpte två nya små burkar i snygg turkost och sedan fanns inget motstånd kvar.

Resultat då? Jag är starkare. Sånt märker jag. Jag får höra att jag ser pigg ut. En del ser att "något har hänt". Jag upplever att omfånget kring magen minskat. Snart ska jag mätas och vägas igen, då vet vad fakta säger. 
Jag tränar själv dessutom. Det är stort. Har fortfarande problem med skinksnöret (hamstring) stretchar varje dag och ser fram emot att vinna över den j-ln! :)

Ha en fin måndag!
Inger

8 kommentarer:

  1. Inger - bra kämpat! Du är den stora vinnaren i detta!!
    //Mette

    SvaraRadera
  2. Tack Mette! Jag är en champion skulle man kunna säga ;)

    SvaraRadera
  3. fantastiskt kämpat! visst är det härligt när man kommer igång och kroppen svarar med att bli pigg, snygg, stark och må toppen!? =)

    Tack för inbjudan till sommarbloggare! det vore en ära! nåt tema?
    kram

    SvaraRadera
  4. Låter härligt med allt hårt kroppsarbete.
    Men tanken på att gå runt med ett kokt ägg i handväskan får mig att le och tänka roliga tankar. Kom bara ihåg att äta upp det!
    Kram Anette :-)

    SvaraRadera
  5. Å vad jag är stolt över dig.

    Midsommar kramar till dig//Mia

    SvaraRadera
  6. Tack Mia! Jag med :) Midsommarkram till dig!

    SvaraRadera
  7. Hur går det med bloggandet? Det ser ut som om du börjar pausa i min stil ;) Nu är det iallafall dags för balettjejen att göra entre igen så välkommen tillbaka om du känner för det :)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  8. Jag vet att du kommer att vinna över "skinksnöret"
    Kraam

    SvaraRadera