Sidor

12 apr. 2012

Perspektivbyte

Hur ofta byter du perspektiv? När jag kör fast brukar jag ta ett "helikopterperspektiv". I vissa perioder, stunder kan vi alla hamna i vad jag brukar se som att ligga i en skyttegrav eller i frontlinjen. Man bara ser det som finns framför ögonen. Tar utmaningar, strider och kämpar. Behöver inte alltid vara en negativ känsla, det kan vara väl så lustfyllt. Plötsligt kanske det ändå känns som att du inte riktigt vet vad du håller på med, eller varför. Du bara gör. Men varför? Då är det dags att kliva upp på en kulle eller ta en helikoptertur och spana ut över landskapet du har framför eller under dig. Vilka vägar finns? Vilka möjligheter? Lägg upp en strategi, ta ut dina möjliga vägar till nya mål.

Vart befinner du dig just nu? I skyttegraven eller på kullen?

Njut Din dag oavsett dagens perspektiv. Vet också att du kan välja, du kan byta perspektiv när du vill.
Inger

4 kommentarer:

  1. Åh, precis vad jag behövde läsa just ikväll. Ska besöka företagshälsovården i morgon fm pga stress. Har funderat i flera dagar på hur jag ska få fram min känsla av otillräcklighet o frustration. Ditt blogginlägg gav mig bra tankar. Tack!

    SvaraRadera
  2. Fint att höra Lotta! Har skrivit några rader i din blogg.
    Inger :)

    SvaraRadera
  3. Befinner mig just nu i skyttegraven men utan att se var jag skjuter. Aminutionen tycks dessutom vara på väg att ta slut...

    SvaraRadera
  4. Olga min vän, upp på kullen. Du bestämmer när du behöver nya perspektiv. Och fred. :) ta hand om Dig. På riktigt.
    Du, din hemsida är fantastiskt läcker!
    Varma hej, Inger

    SvaraRadera